Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
04 Haziran 2025
weather
11°
Ara
Dovizhaberleri.com Genel SGK'dan emekli maaşları açıklaması: 4 Haziran'a çekildi

SGK'dan emekli maaşları açıklaması: 4 Haziran'a çekildi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli sandığı kapsamında emekli olan ve aylık ödeme tarihi 5 Haziran olan vatandaşların maaşlarının bu ay 4 Haziran'da yatırılacağını duyurdu. Böylece emekliler, normalden bir gün önce maaşlarını hesaplarında görebilecekler. Bu uygulama ile emeklilerin mali durumlarına erken destek olunması hedefleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SGK'dan emekli maaşları açıklaması: 4 Haziran'a çekildi

SGK emekli maaşları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SGK'dan yapılan açıklamaya göre aylık ödeme günü 5 Haziran olan Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilerin aylık ödemeleri öne çekilerek 4 Haziran 2025 tarihinde hesaplara yatırılacak.

SGK'dan yapılan açıklamada Aylık ödeme günü 5 Haziran olan 4C emekli sandığı kapsamındaki emekli ve hak sahiplerinin Haziran ayına yönelik aylık ödemeleri öne çekilerek 4 Haziran'da hesaplara aktarılacak dendi. 

EMEKLİ İKRAMİYELERİNİN ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU  

Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilerin Kurban Bayramı için alacağı ikramiyelerin 31 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Işıkhan'ın X hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde 31 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacak.

Emekli ve hak sahiplerimize toplamda 57,4 milyar TL bayram ikramiyesi ödemesi gerçekleştirilecek. 4 (b) (Bağ-Kur) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 31 Mayıs tarihinde, 4 (c) (Emekli Sandığı) kapsamında aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 1 Haziran tarihinde, 4 (a) (SSK) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 2-3-4 Haziran tarihlerinde ödenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek: Hedefimiz cari dengede sağladığımız iyileşmeyi kalıcı hale getirmek

Bakan Şimşek: Hedefimiz cari dengede sağladığımız iyileşmeyi kalıcı hale getirmek